Kategorier
Finansiering - klik her

Lotus

Der er 28 varer.
Lotus

Lotus pejseindsatse:

Markedets mest elegante og stilrene pejseindsats fås i forskellige udførelser. H 470, H 570 (bredformat) og H 700 (højformat) samt som Tunnelpejse med glaslåge i begge ender.

G er betegnelsen for modellerne H 470 G og H 570 G med den elegante glasfront med dobbelt låge, der giver ovnen et helt unikt og individuelt design. Stilrene linier, individuel tilpasning og en helt unik oplevelse af ilden kendetegner Lotus pejseindsatse.

T modellerne er en gennemgående pejseindsats med glas på begge sider. Indsatsen er selvfølgelig holdt i det stilrene design som kendetegner Lotus pejseindsatse. Kan åbnes og reguleres fra begge sider og er den perfekte rumdeler. Fås som H 570 T, H 570 TR (rustfri) og H 470 T Magic.

R modellerne er med rustfri lågeramme og rustfri omramning og betegnes henholdsvis: H 470 R, H 570 R, H 570 TR og H 700 R

Magic betegner udgaven med en elegant spejlende glasfront. Spejleffekten giver en fornemmelse af kvalitet i moderne design. Såvel låge som rammeglas er udført i keramisk glas. Disse beteg-nes: H 470 Magic, H 570 Magic, H 470W Magic og H 700 Magic

W betegner udgaven i ekstra widescreenformat og fås i udgaverne: H 470 og H 470WR (rustfri stål) H 470W Magic samt H 570, H570WR.

Magic, G modellerne og de rustfri fås kun i standard størrelser.

Alle andre indsatse kan fremstilles med specialomramninger.

 
 

Underkategorier

  • Lotus Unico serien
    Unikke modeller med unikke muligheder Den nye Lotus UNICO serie er en æstetisk genistreg i forhold til at skabe unikke løsninger i hjemmet. Om det er til nybyg eller eksisterende pejse, er der nu mulighed for at skabe den perfekte designløsning til dit hjem. Med de fire modeller UNICO 10, 11, 12 og 13, får du nogle helt nye arkitektoniske muligheder. Lotus UNICO giver en exceptionel oplevelse af ilden, og den fantastiske bearbejdning af overflader viser det store håndværk, der ligger bag. Alle modellerne fås som standard med yderrammer i mat sort Senotherm, men fås også i sort højglans. Det giver et helt unikt look, og det dobbelte glas i låge og sideglas sikrer en komfortabel varmeafgivelse. Det ekstra store brændkammer er skabt i formstøbt skamol, der ikke bare giver din indsats en lang levetid, men også fremhæver det smukke flammespil og den rene forbrænding. UNICO er ikke bare endnu en smuk pejseindsats fra Lotus. Funktionalitet og brugervenlighed er tænkt ind i enhver detalje. Den elegante komfortlukning Comfort Soft-Close på lågen virker på samme måde, som når din bildør bliver lukket tæt, og den er lige så nem at åbne igen. Den helt nye forbrændingsmekanisme styres let med det lækre trininddelte luftspjældshåndtag. Luftspjældet, der er elegant placeret foran på ovnen, er resultatet af et årelangt udviklingsarbejde og en del af Lotus' unikke ECO Green Burn Technology. Det giver op til 30% renere forbrænding i forhold til ældre Lotus ovne, og på den måde kan du spare markant på dit brændeforbrug og økonomi - og samtidig gavne miljøet. Til alle modellerne i serien er der udviklet en Unico-Base for at lette installationen. Med basen kan ovnen skydes op og ned til den rette højde, inden den færdiginstalleres. Det er en pejseindsats-serie, der skal ses og røres ved for at opleve de helt unikke muligheder.
  • Lotus H 370 Petite serien
  • Lotus H 470 serien
  • Lotus H 570 serien
  • Lotus H 700 serien
  • Lotus Dobbelt - gennemgående tunnelmodeller
  • Lotus Style serien
  • Lotus H 486

Varer sidevis

Varer sidevis