Kategorier
Finansiering - klik her

 

Vi vil varmt anbefale at besøge vores forretning, hvor størsteparten af vores web-handelsvarer kan ses og købes. Det er den bedste måde at finde ud af, hvorvidt det produkt man har udpeget svarer til forventningerne i betjening og design. Vores ekspertise indenfor branchen kan man frit benytte og det er også muligt at få udregnet en samlet pris incl. evt. montage.

Vores udvalg i tilbehør er så stort at vi ikke viser og sælger det hele over nettet. Derfor kan vi råde til at besøge vores fysiske forretning. Vores forretning er beligggende på Åboulevard 54, 2200 København N og Griffenfeldtsgade 47.

Parkeringsmuligheder (indenfor 200 meter): Gratis parkering i 2 timer på Frederiksbergsiden af Åboulevarden. Husk P-skiven! Parkering mod betaling med automat på Nørrebrosiden af Åboulevarden. Vi anbefaler at man parkerer på en af sidegaderne til H.C. Ørstedsvej eller benytter p-huset på hjørnet af Åboulevarden og Blågårdsgade. Man må da gå ca 100 m ud af Åboulevarden for at komme til vores showroom.

Virtuel tour i Pejseforum


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 35 37 37 44

Send os en e-mail