Kategorier
Finansiering - klik her

Morsø 6100 serien

Der er ingen varer
Morsø 6100 serien

 
 
6100 serien er designet af Morsøs egen chefarkitekt Karsten Aagaard og den består af 7 modeller i støbejern i et stramt og tidløst design, hvor Morsø 6140 er med lav sokkel, mens Morsø 6143 / 6190 fremstår som en oval søjle. Morsø 6148 er den høje skulpturelle piedestal, som nu fås med justerbar fod (model 6149), og Morsø 6170 den elegante væghængte model.

 

Alle dekorerer de stuen smagfuldt og stilrent med ovnens karakteristiske ovale design. Serien har en imponerende ydeevne og opvarmer uden besvær op til 90 kvadratmeter og er velegnet til træ og træbriketter. Samtidig er alle ovne i sereien Svanemærket og alle lever op til de højeste miljøkrav.
 

Morsø 6140 er en lille velskabt 6 kW ovn, som er ideel til sommerhuse, hvor varmebehovet ikke er så stort. Ovnen er på alle måder en ren fornøjelse. Den store glaslåge, skjulte hængsler og tidløse design gør den til en fryd for øjet. Men det er selve det udviklede forbrændingssystem med tilførsel af forvarmet luft og automatisk miljøforbrænding, som gør denne nye støbejernsovn til noget helt specielt. Ovnens unikke forbrændingssystem er med til at sikre en højere temperatur i brændkammeret, hvilket betyder at røggasserne afbrændes. På den måde får du en renere og mere miljøvenlig forbrænding, og en højere udnyttelsesgrad, hvilket igen betyder en bedre brændselsøkonomi.