Kategorier
Finansiering - klik her

Morsø

Der er 39 varer.
Morsø

 

Køb Morsø Brændeovne - Design med kvalitet


 
Se nyhederne fra Morsø:
Vi har Morsø ´s nye flotte 7400 og 7900-serie udstillet.
Begge modeller fås nu også uden sideglas i 7300 og 7800 serierne.
 
DEN ORIGINALE STØBEJERNSBRÆNDEOVN
 
Spørger du 100 tilfældige danskere, om de kan nævne et brændeovnsmærke, vil mere end 90 af dem uden tøven sige "Morsø". Med god grund. Gennem generationer har Morsø brændeovne nemlig været indbegrebet af en dansk brændeovn. Tidløs og moderne på samme tid. Effektiv. Hyggelig. Og lavet af støbejern, som af mange mennesker betragtes som det eneste rigtige materiale til en brændeovn.
Det forstår Morsø brændeovne godt.
Lige meget hvor intensivt der forskes i nye, billigere eller lettere materialer, har ingen nemlig haft held med at producere en brændeovn med de samme unikke egenskaber som støbejernsovnen:
 • Enhver brændeovn vil udvide sig, når den bliver varm. Støbejern har imidlertid en termisk spænding, der gør materialet særdeles velegnet til vekslende temperaturer. Resultatet er, at en Morsø brændeovn i støbejern hverken slår sig eller bliver skæv ved opvarmningen.
 • Morsø brændeovne svejser ikke deres ovne - derimod er en Morsø brændeovn samlet med keramisk snor og boltet sammen med skruer, derfor undgår du at din ovn bliver utæt, og den bliver ved med at være god at fyre i. Støbejern er modstandsdygtigt over for gennembrænding.
 • Godstykkelsen på det støbejern Morsø brændeovne benytter er næsten dobbelt så stor som i en almindelig brændeovn af pladejern. Derfor holder Morsø brændeovne længere på varmen.
 • Støbejernets evne til at fordele varmen er højere en pladejern. Det betyder, at varmen fra en Morsø brændeovn i støbejern altid føles behagelig og er rar at være i nærheden af.
 • Du får 10 års garanti mod støbe- og andre produktionsfejl i henhold til Morsø brændeovnes garantibestemmelser.
 

Virtuel tour i Pejseforum

Underkategorier

 • Morsø 1100 serien
      En af Morsø´s mest kendte brændeovne er model 1126, designet af arkitekten Fister Bang fra Nykøbing Mors. Selv i dag, et kvart århundrede efter lanceringen, er der stor efterspørgsel efter netop denne brændeovn på grund af det gode tidløse design og den store ydeevne. Glasset i døren sikrer, at den dejlige atmosfære fra ildstedet kommer ud i rummet. Fister Bang ovnen er en stor og effektiv konvektionsbrændeovn, som uden problemer kan opvarme 150 kvadratmeter ved anvendelse af træ eller træbriketter. Udvendig er den, som ovnen blev født, men indvendig er ovnen forsynet med et helt nyt brændkammer, således at den har samme miljørigtige forbrændingsteknologi som alle øvrige Morsø ovne.  
 • Morsø 1400 serien
    Den velkendte 1400-serie omfatter tre små ovne. Forbrændingsteknikken i disse klassiske ovne er blevet videreudviklet og forbedret, så partikler og overskydende gasser forbrændes, og derfor lever ovnene i dag op til selv de strengeste miljøkrav. Men ikke alt er ændret, for trods ny teknologi fremstilles brændeovnene stadig med Morsø´s karakteristiske egern på siderne. Ovnene i 1400-serien er særdeles effektive og hurtige til at fyre op i og derfor ideelle til opvarmning af mindre boligarealer på op til 75 kvadratmeter, som for eksempel små boliger, fritidshuse eller tilsvarende, hvor opvarmningsbehovet ikke er så stort. Ovnen kan anvendes til træ og træbriketter. Morsø 1442 er en konvektionsovn, som kan vælges dekoreret med egernmotiv eller med ribber på siderne.  
 • Morsø 2B serien
        Morsø 2B Classic er en ægte klassiker, som i forskellige versioner har været i produktion i mere end 70 år.Støbejernsbrændeovnen er stadig meget efterspurgt og kan med sit lange brændkammer tage brændestykker på helt op til 45 cm. Brændeovnen er en stråleovn, der er forsynet med rystesystem, askehylde og askeskuffe. Brændeovne er beregnet til fyring med træ og briketter. Ovnen kan opvarme op til 150 kvadratmeter.   Morsø 2B, standard med konvektionMorsø har relanceret den klassiske støbejernsbrændeovn 2B Standard. Modellen som blev kaldt "Skovovn" er næsten identisk med den oprindelige udgave fra 30´erne med sit aflange, rummelige brændkammer, der kan tage brændestykker op til 45 cm´s længde. Den nye har glaslåge og er udstyret med den nyeste forbrændingsteknologi, som alle øvrige Morsø ovne. Brændeovnen er beregnet til fyring med træ og briketter og kan opvarme op til 90 kvadratmeter.
 • Morsø 2100 serien
    Morsø 2140 er en mellemstor støbejernsovn, der er velegnet som boligens primære varmekilde. Ovnen har et ekstra bredt brændkammer, som betyder at der kan bruges store brændestykker. Lågerne er udstyret med store glasruder, som giver et flot syn til ilden. Morsø´s forbrændingssystem med rudeskyl sikrer, at glasset altid er rent ved korrekt fyring. Ovnen er udstyret med askerist, askehylde og askeskuffe, som gør det nemt at fjerne aske og at rengøre ovnen. Ovnen er velegnet både til træ og briketter.
 • Morsø 3100 serien
      Morsø 3142 er en særdeles effektiv støbejernsbrændeovn. Brændeovnen viderefører det meste fra det velkendte klassiske Morsø design, men er blevet tilført en moderne designmæssig opstramning. Morsø 3142 er forsynet med både rysterist, askehylde og askeskuffe, som gør det nemt at fjerne aske og rengøre ovnen. Ovnen er naturligvis bygget efter de nyeste forbrændingsprincipper med tertiær lufttilførsel, som opfylder de strengeste miljøkrav, og der kan fyres op med både træ og briketter og Morsø´s rudeskyl sikrer, at glasset altid er rent ved korrekt fyring. (fås også med glatte sider)
 • Morsø 4100 serien
 • Morsø 4300 serien
 • Morsø 5600 serien
 • Morsø 6100 serien
      6100 serien er designet af Morsøs egen chefarkitekt Karsten Aagaard og den består af 7 modeller i støbejern i et stramt og tidløst design, hvor Morsø 6140 er med lav sokkel, mens Morsø 6143 / 6190 fremstår som en oval søjle. Morsø 6148 er den høje skulpturelle piedestal, som nu fås med justerbar fod (model 6149), og Morsø 6170 den elegante væghængte model.   Alle dekorerer de stuen smagfuldt og stilrent med ovnens karakteristiske ovale design. Serien har en imponerende ydeevne og opvarmer uden besvær op til 90 kvadratmeter og er velegnet til træ og træbriketter. Samtidig er alle ovne i sereien Svanemærket og alle lever op til de højeste miljøkrav.   Morsø 6140 er en lille velskabt 6 kW ovn, som er ideel til sommerhuse, hvor varmebehovet ikke er så stort. Ovnen er på alle måder en ren fornøjelse. Den store glaslåge, skjulte hængsler og tidløse design gør den til en fryd for øjet. Men det er selve det udviklede forbrændingssystem med tilførsel af forvarmet luft og automatisk miljøforbrænding, som gør denne nye støbejernsovn til noget helt specielt. Ovnens unikke forbrændingssystem er med til at sikre en højere temperatur i brændkammeret, hvilket betyder at røggasserne afbrændes. På den måde får du en renere og mere miljøvenlig forbrænding, og en højere udnyttelsesgrad, hvilket igen betyder en bedre brændselsøkonomi.      
 • Morsø 6600 serien
 • Morsø 6800 Serien
  Morsø 6800 serien er Morsøs elskede ELLIPSE  brændeovn i støbejern med afrundet elegant top der fremhæver den organiske form. Det smukke rustikke støbejern klæder og glæder i ethvert hjem. Dybt i ovnens hjerte ser du det velkendte egern - der med hjælp fra flammerne  vil bringe varme og glæde. Dørgrebet forbliver køligt under brug og gemmer på en elegant løsning med selvlukkende dør.
 • Morsø 7400 serien
 • Morsø 7900 serien
 • Morsø 8200 serien
 • Morsø 8800 serien
 • Morsø pejseindsatse
    Morsø 1700- serien er støbejernsromantik fra svundne tider. Morsø 1710 har et klassisk og nostalgisk look, som passer perfekt til mange ældre villaer, når den htyggelige atmosfære skal fremhæves. Indsatsen er med fint buet glas, der understreger hyggen og gløderne, der glæder. Morsø 1710 virker efter konvektionsprincippet, der sørger for en dejlig stabil varme.   Morsø 5660-serien er en ny og avanceret pejseindsats, som lever op til vores håndværksmæssige traditioner. Designet er stramt,moderne og stilrent, imens støbejernets rå og levende struktur giver indsatsen en rustik fremtoning. Den innovative indsats har et avanceret forbrændingssystem med tilførsel af tertiær luft, så ovnen lever op til de strngeste, moderne krav til miljørigtig fyring. Pejsen har et ekstra stort brændkammer, der kan rumme brændestykker på op til 50 cm - til de kolde vinteraftener.  

Varer sidevis

Varer sidevis