Kategorier
Finansiering - klik her

Lotus

Der er 78 varer.
Lotus

Lotus Brændeovne

 
 
 
Brændeovne skal være nemme at betjene, flotte at betragte og miljøvenlige. Derfor har Lotus brændeovne valgt at prioritere kvalitet og funktionalitet højt både i deres design-filosofi og materialevalg. Alle ovne testes hos anerkendte prøvningsinstitutter, så der er garanti for at en Lotus brændeovn altid lever op til de strengeste miljøkrav.
 
En Lotus brændeovn skabes i et tæt samarbejde mellem arkitekt Kaare Sølvsten, teknikere og leverandører verden over. For Lotus brændeovne kombinerer nemlig danske design-traditioner med de bedste kvalitetskomponenter. Dermed skaber vi komplette produkter, hvor design, funktionalitet og teknik fremstår som en helhed.
 
Lotus brændeovne har produceret brændeovne siden 1979, og sortimentet tæller i dag 10 unikke designserier, der alle suppleres med ekstra tilbehør. Derfor kan du altid få netop den ovn, der passer bedst til dit hjem og din families behov.
 

Virtuel tour i Pejseforum

Underkategorier

 • Lotus 2000 serien
  Lotus 2000-serien: Lotus 2000 serien er svaret på en moderne ovn i et klassisk design. Den høje vægt og den store grad af forarbejdning understreger tilhørsforholdet til tidligere tiders klassikere. Det klassiske design understreges yderligere af stålbåndene og muligheden for at kombinere grundovnen Lotus 2060 med forskellige sektioner. Du kan kombinere som du vil med brændefag Lotus 2660, bagefag Lotus 2260 eller med vandsekton Lotus 2560. Det individuelle valg er dit. Dertil kommer at det traditionelle brændsel kan suppleres med koks, som blot kræver 2 daglige påfyldninger for at forsyne et gennemsnitligt boligareal med varme døgnet rundt. For at fyre med koks kræves der et koksgitter og et røggas-termometer.   Lotus 2000-serien er konstrueret med henblik på problemfrit drift og nem betjening. De individuelle muligheder med brændefag, bagefag eller vandsektion kan også kombineres med sidebeklædning i fedtsten Lotus 2080. Grundmodellernes høje egenvægt kombineret med den kraftige fedtstens-beklædning giver ovnen nogle helt unikke egenskaber, når man taler om oplagring af varme. Her kan skrues op for hygge og ned for radiatorerne, for Lotus 2060 eller Lotus 2080 betyder slet og ret mere hygge for pengene.
 • Lotus 9000 serien
    Lotus 9000 serien:   - Videreudvikling af den klassiske brændeovn.Det er det enkle og tidløse design, der er i fokus på Lotus 9000-ovnene. De enkle linjer fra den klassiske ovn har dannet grundlaget for en serie af ovne i moderne design med et væld af valgmuligheder. Høj eller lav, beklædning i stål, rustfri stål, keramik eller fedtsten - ovnene i Lotus 9000 serien har det hele. Det moderne design understreges af de elegante betjeningsgreb der er støbt i rustfri stål. Alle lotus 9000 er udstyret med et selvlåsende lågesystem. Når lågen skubbes i, lukker og låser lågen selv, efter samme princip som en bildør.
 • Lotus Beto serien
     Skabt til at holde på varmen i lang tid Beto er en serie ovne, som er udviklet til at kunne holde på varmen over lang tid. Ovnene fås i en udførelse af beton og i fedtsten.Fedtsten giver nogle helt særlige fordele. Den væsentligste er dens evne til at holde på varmen meget længe. Ønsker du en lignende effekt på Beto beton, skal du vælge Beto beton med Powerstones. Designmæssigt giver beton mulighed for at forme ovnen på en måde, der sikre et harmonisk og elegant helhedsindryk. Begge ovntyper i serien fås i forskellige varianter og størrelser og udgaven i fedtsten er noget af det tætteste man kan komme på masseovnens positive egenskaber.Ovnene er som udgangspunkt hængslet i venstre side, men kan også fås hængslet i højre side.Vælger du denne udgave af Beto kan du med et tillægsstykke lægge 40 cm til i højden på ovnen. Tillægsstykket er ekstratilbehør og monteres over brandkammeret.Powerstones er en specielt udviklet Lotus sten, som holder ekstra længe på varmen. Stenen monteres over brændkammeret på ovnen og er standard på varianterne med fedsten. Fået som tilbehør til varianterne med beton.
 • Lotus Jubilee-serien
 • Lotus Liva serien
  Lotus Liva serien:   Brændeovnsdesignet du bliver glad for!  
 • Lotus Living serien
     Lotus Living er et selvstændigt modul med mulighed for at vælge sokkel i forskellige former og materialer.   Den antracitgrå betonbænk danner en spændende og rå kontrast til ovnens afrundede og elegante finish og kan benyttes til såvel opbevaring som siddeplads. Yderkassetten er fremstillet af en 5 mm tyk stål-plade.   Glaslågens dobbeltlag sørger for mindre strålingsvarme og en optimeret isolering sikrer en bedre forbrænding. Håndtagene i rustfrit stål er diskret integreret nederst på ovnen.         
 • Lotus Maestro serien
 • Lotus Mira serien
 • Lotus Mondo serien
 • Lotus Masseovn serien / M-serien
      Lotus M serien:   Ekstraordinære ovne med ekstraordinære muligheder. Lotus M serien kombinerer det bedste fra masseovnen med det bedste fra brændeovnen. Den høje vægt og den særlige konstruktion kombinerer masseovnene evne til at lagre og langsomt afgive varme, med brænde-ovnenes rolige og kontrollerede forbrænding samt evne til at fordele varmen hurtigt. Som noget helt ekstraordinært er ovnen udstyret med en mulighed for at man kan vælge om varmefordelingen skal foregå hurtigt (konvektions-varme) eller langsomt (strålingsvarme). Når du vælger langsom varmefordeling opbygger du samtidig en højere temperatur i fedtstenen. Valget træffer du selv ved at benytte det højre skyderhåndtag under lågen.   Denne ovn fås med følgende overflader:Fedtsten Dark Sand  Serien består af: Lotus M1 med 1 skifte under og 1 skifte over brændkammeret Lotus M2 med 1 skifte under og 2 skifter over brændkammeret Lotus M3 med 1 skifte under og 3 skifter over brændkammeret Lotus M4 med 2 skifter under og 2 skifter over brændklammeret
 • Lotus Prestige serien
 • Lotus Prio serien
  Lotus Prio serien:   Med Prio-serien er hyggen til at få øje på. Ovnene fremstår med buet front, stor glaslåge og flot dansk design, hvad enten du vælger den elegante Prio 5, den moderne Prio 6 med de store sideglas, den unikke Prio 3 på søjle eller den individuelle Prio 4, der er skabt helt specielt til at hænge på væggen.   Alle Prio ovnen er skabt i overensstemmelse med dansk håndværkstradition og i materialer, der forlænger levetiden. De mange individuelle valgmuligheder gør det nemt at være tilhænger af varm hygge, hvad enten familien slår sine folder på få eller mange kvadratmeter.     
 • Lotus Style serien
 • Lotus pejseindsatse
  Lotus pejseindsatse: Markedets mest elegante og stilrene pejseindsats fås i forskellige udførelser. H 470, H 570 (bredformat) og H 700 (højformat) samt som Tunnelpejse med glaslåge i begge ender.   G er betegnelsen for modellerne H 470 G og H 570 G med den elegante glasfront med dobbelt låge, der giver ovnen et helt unikt og individuelt design. Stilrene linier, individuel tilpasning og en helt unik oplevelse af ilden kendetegner Lotus pejseindsatse.   T modellerne er en gennemgående pejseindsats med glas på begge sider. Indsatsen er selvfølgelig holdt i det stilrene design som kendetegner Lotus pejseindsatse. Kan åbnes og reguleres fra begge sider og er den perfekte rumdeler. Fås som H 570 T, H 570 TR (rustfri) og H 470 T Magic.   R modellerne er med rustfri lågeramme og rustfri omramning og betegnes henholdsvis: H 470 R, H 570 R, H 570 TR og H 700 R   Magic betegner udgaven med en elegant spejlende glasfront. Spejleffekten giver en fornemmelse af kvalitet i moderne design. Såvel låge som rammeglas er udført i keramisk glas. Disse beteg-nes: H 470 Magic, H 570 Magic, H 470W Magic og H 700 Magic   W betegner udgaven i ekstra widescreenformat og fås i udgaverne: H 470 og H 470WR (rustfri stål) H 470W Magic samt H 570, H570WR.   Magic, G modellerne og de rustfri fås kun i standard størrelser.   Alle andre indsatse kan fremstilles med specialomramninger.

Varer sidevis

Varer sidevis