Kategorier
Finansiering - klik her

Tilbehør

Der er 100 varer.
Tilbehør

  
 
 
 
 

Underkategorier

 • Blæsebælge
 • Brugs- og vedligeholdelsesartikler
 • Brændespande -holdere -reoler , askespande og askesugere
 • Børnegitre, kakkelovnsskærme og glødebakker
 • Ecofan varmeflytter
    Ecofan Heat Powered Stove Fan   Med Ecofan får du både en mere effektiv udnyttelse af brændeovnen og et bedre indeklima.   Ofte stiger varmen fra brændeovnen op under loftet. Med en Ecofan bliver varmen fra brændeovnen cirkuleret rundt i lokalet og bliver længere i opholdshøjde. Ecofan øger derfor effektiviteten af brændeovnen og skaber samtidig et bedre indendørsklima. Ecofan kan også med fordel bruges til at skabe en højere luftfugtighed i rummet. Dette gøres ved at sætte et vandbad foran Ecofan, som så cirkulerer fugtigheden rundt i rummet.   Ecofan er gratis i drift.   Ecofan bliver drevet af varmen fra brændevonen. Ved hjælp af en termoelektrisk motor, der virker som en lille generator, drives vingerne rundt. Ecofan starter automatisk når brændeovnen varmes op. Jo varmere ovnen bliver desto højere hastighed kører Ecofan med og øger dermed ventilationen og fordelingen af varmen i rummet.
 • Forbrændingsluftsystemer / aluflex rør
 • Pejsesæt / fejesæt
  Oprydnings Udsalg Vi har en masse pejsesæt, som vi sælger til meget fordelagtige priser, så længe lager haves. Gennemgå nedenstående liste, og se, hvor meget du kan spare lige nu.
 • Røgsugere og vindhætter
  Hvilken forskel gør en BlueChimney?     1.   Reducerer røgudslip i stuen fra brændeovnen, og gør det nemmere at tænde op.2.   Skaber et naturligt træk i skorstenen på en ny smart måde, så brændeovnen        er langt mere effektiv, og forurener mindre.   3.   Reducerer røggenerne udendørs ved at fortynde røgen 10 til 25 gange og4.   - spreder derefter den fortyndede røg x antal gange hvorved en flerdobling af       fortyndingseffekten opnås, så røggenerne enten helt fjernes eller minimeres.5.   Den er sikker fordi, husejeren ikke udsættes for røgforgiftning, hvis den       tilstoppes af blade, sod eller sne.6.   Regnvand kan ikke trænge ned i fx stålskorstenen og ødelægge brændeovnen.7.   Er nem at vedligeholde og installere af husejere, skorstensfejere og montører.8.   Holder længe, fordi den udelukkende er bygget af kvalitetsdele.9.   Kan holde til røgtemperaturer på op til 700ºC.10.  Er designet til at indgå som en naturlig del af en stålskorsten.11. Kan justeres til at give meget kraftigt sug i skorstenen, hvis det ønskes
 • Ventilationsriste
 • Varmefast byggeplade Scamotec / Superisol

Varer sidevis

Varer sidevis